Our pastry chefs are a mother and son tandem, Julie and Gabe, who have always been the gourmands (dessert-lovers) of the family. It was only natural that Gabe goes to a professional pastry school to become a pastry chef as he had taken to pastries & desserts at a young age that Julie, the mom, loved to make for the family. And so, it was that Julie decided to change careers and follow in the footsteps of her son by taking the adult version of Gabe’s pastry chef training, alternating between classes and working in a pâtisserie (pastry shop) in France. Leivonnaiskokkimme ovat äiti ja poika tandem, Julie ja Gabe, jotka ovat aina olleet perheen gourmandeja (jälkiruokien ystäviä). Oli aivan luonnollista, että Gabe käy ammattimaisessa leivonnaiskoulussa leipomokokkina, sillä hän oli jo nuorena ottanut leivonnaisia ja jälkiruokia, joita äiti Julie rakasti perheelle. Ja niin, Julie päätti vaihtaa uraa ja seurata poikansa jalanjälkiä ottamalla aikuisen version Gaben leivonnaiskokkien koulutuksesta vuorotellen luokkien välillä ja työskennellessään leipomossa Ranskassa. |